Perjumpaan Kakitangan JKR Setiu bersama Tuan Pengarah Kerja Raya Negeri Terengganu

Ditulis pada .

22hb. Januari 2018 - Satu majlis perjumpaan antara Tuan Pengarah kerja Raya Negeri Terengganu dengan kakitangan Jabatan Kerja Raya Daerrah Setiu telah diadakan di Dewan Buluh Perindu , JKR Setiu. Antara kandungan ucapan Tuan pengarah ialah setiap kakitangan hendaklah mennjukkan komitmen yang tinggi terhadap sebarang bentuk aduan dan permintaan dari pelangan bagi meningkatkan imej JKR dimata masyarakat. Beliau juga melancarkan slogan #jangankaurisau sebagai moto perkhidmatan JKR kepada masyarakat.

 

Program Komuniti Sihat Perkasa Negara ( KOSPEN PLUS) ditempat kerja oleh Pejabat Kesihatan Daerah Setiu.

Ditulis pada .

Jabatan Kerja Raya Daerah Setiu dengan kerjasama Pejabat Kesihatan telah melancarkan hari Program Senamrobik, Taklimat Kesihatan dan Pemeriksaan kesihatan dibawah Program Komuniti Sihat Perkasa Negara ( KOSPEN PLUS) ditempat kerja oleh Pejabat Kesihatan Daerah Setiu.Antara program yang diadakan pada hari tersebut ialah Senamrobik Taklimat Kesihatan yang disampaikan oleh Doktor dari Pusat Kesihatan Kg Rahmat dan pemeriksaan kesihatan. Tuan Jurutera Daerah turut sama hadir dalam program sehari tersebut.

 

Majlis Tazkirah dan Tahlil Sempena Ramadhan

Ditulis pada .

25.05.2017 Satu Program Tazkirah dan Tahlil sempena menyambut bulan Ramadhan telah diadakan di Dewan Buluh Perindu dengan dihadiri oleh semua kakitangan JKR Setiu . Tazkirah disampaikan oleh Tuan Haji Zaini bin Saharuddin seorang  Daei dari Pejabat Agama Setiu. Pada majlis tersebut juga diadakan majlis tahlil untuk arwah seorang kakitangan JKR Setiu yang telah kembali ke rahmatullah YM Raja Zanil Abdin bin Raja Muda.